DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1246

Title: คุณสมบัติความคงตัวและการต้านแบคทีเรียของสารสกัดจากเปลือกมังคุด ต่อจุลินทรีย์ก่อโรคในระบบทางเดินอาหารที่แยกได้จากเนื้อสุกร
Other Titles: The stability and antibacterial quality of mangosteen hull extracts on pork pathogens
Authors: ผุสดี ตังวัชรินทร์
อรุณพร อิฐรัตน์
Keywords: เปลือกมังคุด -- การสกัด
เปลือกมังคุด -- การใช้ประโยชน์
สารสกัดจากพืช
Issue Date: 2009
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1246
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
อรุณพร อิฐรัตน์.pdf4.44 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback