TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1246
|
Title: | คุณสมบัติความคงตัวและการต้านแบคทีเรียของสารสกัดจากเปลือกมังคุด ต่อจุลินทรีย์ก่อโรคในระบบทางเดินอาหารที่แยกได้จากเนื้อสุกร |
Other Titles: | The stability and antibacterial quality of mangosteen hull extracts on pork pathogens |
Authors: | ผุสดี ตังวัชรินทร์ อรุณพร อิฐรัตน์ |
Keywords: | เปลือกมังคุด -- การสกัด เปลือกมังคุด -- การใช้ประโยชน์ สารสกัดจากพืช |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1246 |
Appears in Collections: | Research
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|