DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1247

Title: รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ การศึกษาเปรียบเทียบองค์ประกอบทางเคมีและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพในระหว่างการเก็บรักษาของปลาดุกร้าที่ผลิตจากปลาดุกจากธรรมชาติและปลาดุกเลี้ยง
Other Titles: Comparative study on the chemical composition and quality changes during storage of dry fermented catfish (Pla-duk-ra) produced from wild and farmed catfish
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
ถาวร จันทโชติ
ผุสดี ตังวัชรินทร์
วราภรณ์ เรืองรัตน์
อารีรัตน์ อักษรเนียม
Keywords: อาหาร -- จุลชีววิทยา
จุลินทรีย์
Issue Date: 2007
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1247
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
อมรรัตน์ ถนนแก้ว.pdf5.04 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback