TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1559
|
Title: | การศึกษาองค์ประกอบทางเคมี และสมบัติบางประการของผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้าพื้นเมืองในจังหวัดพัทลุง |
Other Titles: | Study on Chemical Compositions and Some Properties of Traditional Dry Fermented Catfish (pla-duk-ra) in Phatthalung Province. |
Authors: | อมรรัตน์ ถนนแก้ว จันทิรา ฤทธิจักร สุปราณี สุริยะผล |
Keywords: | ปลาดุกร้า -- การผลิต -- วิจัย ปลาดุกร้า -- วิจัย ปลาดุก |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 12, ฉบับที่ 1 (ม.ค.-มิ.ย.2552), หน้า 1-12 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1559 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|