DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1559

Title: การศึกษาองค์ประกอบทางเคมี และสมบัติบางประการของผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้าพื้นเมืองในจังหวัดพัทลุง
Other Titles: Study on Chemical Compositions and Some Properties of Traditional Dry Fermented Catfish (pla-duk-ra) in Phatthalung Province.
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
จันทิรา ฤทธิจักร
สุปราณี สุริยะผล
Keywords: ปลาดุกร้า -- การผลิต -- วิจัย
ปลาดุกร้า -- วิจัย
ปลาดุก
Issue Date: 2009
Citation: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 12, ฉบับที่ 1 (ม.ค.-มิ.ย.2552), หน้า 1-12
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1559
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
อมรรัตน์ ถนนแก้ว.pdf365.79 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback