DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1590

Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์คุกกี้เสริมเพคตินจากเปลือกมะนาว
Other Titles: Development of cookies supplemented with citrus pectin.
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
Keywords: เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
คุกกี้
Issue Date: 2008
Citation: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 11, ฉบับที่ 2 (ก.ค.-ธ.ค.2551). หน้า 39-55
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1590
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
อมรรัตน์ ถนนแก้ว.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback