TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1590
|
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์คุกกี้เสริมเพคตินจากเปลือกมะนาว |
Other Titles: | Development of cookies supplemented with citrus pectin. |
Authors: | อมรรัตน์ ถนนแก้ว |
Keywords: | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร คุกกี้ |
Issue Date: | 2008 |
Citation: | วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 11, ฉบับที่ 2 (ก.ค.-ธ.ค.2551). หน้า 39-55 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1590 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|