DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Education >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1683

Title: การพัฒนาหน่วยการเรียนรู้ท้องถิ่นแบบบูรณาการ เรื่อง ขนมไทยในท้องถิ่น กลุ่มสาระการเรียนรู้การงานอาชีพและเทคโนโลยี สำหรับนักเรียนช่วงชั้นที่ 2
Other Titles: The development of an integrated local learning unit entitled Local Thai Desserts, the Leaning Substance Group of Vocational Careers and Technology for students of the second stage
Authors: จริยา โสพิกุล
Keywords: ขนม -- การศึกษาและการสอน (ประถมศึกษา)
ขนม -- ไทย
Issue Date: 2009
Citation: วารสารหลักสูตรและการสอนทักษิณ. ปีที่ 4, ฉบับที่ 2 (ก.ค.-ธ.ค.2552), หน้า 93-100
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1683
ISSN: 1905-6923
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
จริยา โสภิกุล.pdf887.28 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback