TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Education >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1683
|
Title: | การพัฒนาหน่วยการเรียนรู้ท้องถิ่นแบบบูรณาการ เรื่อง ขนมไทยในท้องถิ่น กลุ่มสาระการเรียนรู้การงานอาชีพและเทคโนโลยี สำหรับนักเรียนช่วงชั้นที่ 2 |
Other Titles: | The development of an integrated local learning unit entitled Local Thai Desserts, the Leaning Substance Group of Vocational Careers and Technology for students of the second stage |
Authors: | จริยา โสพิกุล |
Keywords: | ขนม -- การศึกษาและการสอน (ประถมศึกษา) ขนม -- ไทย |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | วารสารหลักสูตรและการสอนทักษิณ. ปีที่ 4, ฉบับที่ 2 (ก.ค.-ธ.ค.2552), หน้า 93-100 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1683 |
ISSN: | 1905-6923 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|