DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1792

Title: ผลของการหมักและการทำแห้งต่อการเปลี่ยนแปลงของไขมันและโปรตีนในผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้าที่ผลิตจากปลาดุกเลี้ยงและปลาดุกธรรมชาติ
Other Titles: Effect of Fermentation and Drying on Changes of Lipid and Protein in Dry Fermented Catfish (Pla-duk-ra) Produced from Farmed Catfish and Wild Catfish.
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
ถาวร จันทโชติ
Keywords: ปลาดุกร้า -- วิจัย
Issue Date: 2010
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1792
ISSN: 0859-9807
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
อมรรัตน์ ถนนแก้ว.pdf859.78 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback