TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1792
|
Title: | ผลของการหมักและการทำแห้งต่อการเปลี่ยนแปลงของไขมันและโปรตีนในผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้าที่ผลิตจากปลาดุกเลี้ยงและปลาดุกธรรมชาติ |
Other Titles: | Effect of Fermentation and Drying on Changes of Lipid and Protein in Dry Fermented Catfish (Pla-duk-ra) Produced from Farmed Catfish and Wild Catfish. |
Authors: | อมรรัตน์ ถนนแก้ว ถาวร จันทโชติ |
Keywords: | ปลาดุกร้า -- วิจัย |
Issue Date: | 2010 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1792 |
ISSN: | 0859-9807 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|