DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1886

Title: การศึกษาหาพารามิเตอร์ที่จำเป็นสำหรับการวิเคราะห์การอบแห้งขิง
Other Titles: The Study of Parameters for the Analysis of Ginger Drying
Authors: มารีนา มะหนิ
อภิญญา เอกพงษ์
Keywords: ขิง -- การอบแห้ง -- วิจัย
การอบ -- วิจัย
Issue Date: 2003
Citation: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 6, ฉบับที่ 1 (ม.ค.-มิ.ย.2546), หน้า 32-40
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1886
ISSN: 0859-9807
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
มารีนา มะหนิ.pdf741.04 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback