TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2292
|
Title: | คุณค่าทางโภชนาการและคุณสมบัติต้านอนุมูลอิสระของผักพื้นบ้าน 4 ชนิด ที่คัดเลือกได้จากอำเภอกงหรา จังหวัดพัทลุง |
Other Titles: | Nutritional values and antioxidant properites of 4 selected local vegetables in Kong-hra district, Phatthalung Province. |
Authors: | วิชุดา เกตุใหม่ ทิพย์ทิวา สัมพันธมิตร นันทิดา สุธรรมวงศ์ |
Keywords: | ผัก -- ไทย -- วิจัย ผักพื้นบ้าน -- แง่โภชนาการ -- พัทลุง -- กงหรา -- วิจัย แอนติออกซิแดนซ์ -- วิจัย |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 13, ฉบับที่ 3 (ต.ค.2553-ม.ค.2554), หน้า 134-175 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2292 |
ISSN: | 0859-9807 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|