DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2292

Title: คุณค่าทางโภชนาการและคุณสมบัติต้านอนุมูลอิสระของผักพื้นบ้าน 4 ชนิด ที่คัดเลือกได้จากอำเภอกงหรา จังหวัดพัทลุง
Other Titles: Nutritional values and antioxidant properites of 4 selected local vegetables in Kong-hra district, Phatthalung Province.
Authors: วิชุดา เกตุใหม่
ทิพย์ทิวา สัมพันธมิตร
นันทิดา สุธรรมวงศ์
Keywords: ผัก -- ไทย -- วิจัย
ผักพื้นบ้าน -- แง่โภชนาการ -- พัทลุง -- กงหรา -- วิจัย
แอนติออกซิแดนซ์ -- วิจัย
Issue Date: 2011
Citation: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 13, ฉบับที่ 3 (ต.ค.2553-ม.ค.2554), หน้า 134-175
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2292
ISSN: 0859-9807
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
chapter4.pdf3.81 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback