TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Economics and Business Administration >
Theses >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2415
|
Title: | ปัจจัยแห่งความสำเร็จในการประกอบธุรกิจอาหารทะเลแปรรูปพื้นบ้านของผู้ประกอบการในอำเภอเมือง จังหวัดนราธิวาส |
Other Titles: | Factors Achieving in Doing Local Seafood Business for Entrepreneur in Muang District, Narathiwat Province |
Authors: | อนิวัช แก้วจำนงค์ อรจันทร์ ศิริโชติ ชุลีพร มาสเนตร |
Keywords: | อาหารทะเล -- การแปรรูป -- วิจัย ความสำเร็จทางธุรกิจ -- ไทย -- นราธิวาส |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (บธ.ม.(การจัดการธุรกิจ)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2555. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2415 |
Appears in Collections: | Theses
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|