DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Education >
Theses >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2467

Title: ปัจจัยที่มีผลต่อปริมาณแคโรทีนอยด์และสีในพริกชี้ฟ้า
Other Titles: Factors Affecting the Carotenoid Contents and Color Production in Chili Spur Pepper
Authors: ปิยาภรณ์ ภาษิตกุล
วิภา พลันสังเกตุ
นาริสา บินหะยีดิง
Keywords: พริก -- วิจัย
Issue Date: 2012
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
Description: วิทยานิพนธ์ (กศ.ม.(เคมี)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2555.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2467
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:

File Description SizeFormat
นาริสา บินหะยีดิง 00186401.pdf8.75 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback