TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Economics and Business Administration >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2714
|
Title: | ลักษณะของธุรกิจและความสำเร็จของการพัฒนาผลิตภัณฑ์ใหม่ในกลุ่มอุตสาหกรรมอาหารของสภาอุตสาหกรรมแห่งประเทศไทย |
Other Titles: | Characteristic of business and new product development success in food processing industry registered in the federation of Thai industries. |
Authors: | ปวีณ โชคนุกูล อรจันทร์ ศิริโชติ อนิวัช แก้วจำนงค์ |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์ใหม่ อุตสาหกรรมอาหาร |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Citation: | ปาริชาต. ปีที่ 25, ฉบับที่ 3 ผลงานวิจัยจากการประชุมวิชาการ ครั้งที่ 22 (2555), หน้า 39-48 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2714 |
ISSN: | 0867-0884 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|