TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2732
|
Title: | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพในระหว่างการเก็บรักษาข้าวกล้องพันธุ์สังข์หยดเมืองพัทลุง |
Other Titles: | Quality changes during storage of Brown Rice cv. Sangyod Muang Phattalung. |
Authors: | อมรรัตน์ ถนนแก้ว อุไรวรรณ ทองแกมแก้ว รัทรดา สมพงศ์ |
Keywords: | ข้าวกล้อง -- พันธุ์สังข์หยด ข้าว -- การเก็บและรักษา ข้าว -- คุณภาพ |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Citation: | วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 14, ฉบับที่ 2 (ก.ค. – ธ.ค. 2554), หน้า 50-65 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2732 |
ISSN: | 0859-8907 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|