DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2732

Title: การเปลี่ยนแปลงคุณภาพในระหว่างการเก็บรักษาข้าวกล้องพันธุ์สังข์หยดเมืองพัทลุง
Other Titles: Quality changes during storage of Brown Rice cv. Sangyod Muang Phattalung.
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
อุไรวรรณ ทองแกมแก้ว
รัทรดา สมพงศ์
Keywords: ข้าวกล้อง -- พันธุ์สังข์หยด
ข้าว -- การเก็บและรักษา
ข้าว -- คุณภาพ
Issue Date: 2011
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
Citation: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 14, ฉบับที่ 2 (ก.ค. – ธ.ค. 2554), หน้า 50-65
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2732
ISSN: 0859-8907
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
article.pdf7.5 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback