TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2781
|
Title: | ผลของสภาวะในการทำแห้งต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้า |
Other Titles: | Effect of drying conditions on quality of dry fermented catfish (pla-duk-ra). |
Authors: | อมรรัตน์ ถนนแก้ว สุทธิรักษ์ เพชรรัตน์ สายใจ วิบูลย์พันธ์ |
Keywords: | ปลาร้า ปลาร้า -- การอบแห้ง ปลาดุก -- การแปรรูป คุณภาพผลิตภัณฑ์ อาหาร -- คุณภาพ |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Citation: | วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 15, ฉบับที่ 1 (ม.ค. – มิ.ย. 2555), หน้า 49-60 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2781 |
ISSN: | 0859-8907 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|