DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2781

Title: ผลของสภาวะในการทำแห้งต่อคุณภาพของผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้า
Other Titles: Effect of drying conditions on quality of dry fermented catfish (pla-duk-ra).
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
สุทธิรักษ์ เพชรรัตน์
สายใจ วิบูลย์พันธ์
Keywords: ปลาร้า
ปลาร้า -- การอบแห้ง
ปลาดุก -- การแปรรูป
คุณภาพผลิตภัณฑ์
อาหาร -- คุณภาพ
Issue Date: 2012
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
Citation: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 15, ฉบับที่ 1 (ม.ค. – มิ.ย. 2555), หน้า 49-60
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2781
ISSN: 0859-8907
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
article.pdf888.94 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback