DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Theses >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2805

Title: รีดักชันของสารประกอบคาร์บอนิลโดยใช้ผักและผลไม้บางชนิด
Other Titles: Reduction of Carbonyl Compounds Using Some Vegetables and Fruits.
Authors: วิภา พลันสังเกตุ
อัษฎาวุธ หิรัญรัตน์
ฉวีวรรณ กลิ่นเขียว
Keywords: การวิเคราะห์เชิงซ้อน
สารประกอบเชิงซ้อน -- การวิเคราะห์
สารประกอบคาร์บอนิล -- การวิเคราะห์
Issue Date: 2012
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
Description: ปริญญานิพนธ์ (กศ.ม.(เคมี)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ. 2555.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2805
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ฉวีวรรณ กลิ่นเขียว.pdf43.56 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback