DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Economics and Business Administration >
Theses >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2933

Title: ปัจจัยที่มีผลต่อความสำเร็จของการพัฒนาผลิตภัณฑ์ใหม่ในกลุ่มอุตสาหกรรมอาหารของสภาอุตสาหกรรมแห่งประเทศไทย
Other Titles: Factors Influencing New Product Development Success in Food Processing Industry Registered in the Federation of Thai Industries.
Authors: อรจันทร์ ศิริโชติ
อนิวัช แก้วจำนงค์
ปวีณ โชคนุกูล
Keywords: อาหาร -- การควบคุมคุณภาพ
อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ
อุตสาหกรรมอาหาร -- วิจัย
Issue Date: 2012
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
Description: วิทยานิพนธ์ (บธ.ม.(การจัดการธุรกิจ)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2555.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2933
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ปวีณ โชคนุกูล 00188503.pdf8.37 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback