TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Economics and Business Administration >
Theses >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2933
|
Title: | ปัจจัยที่มีผลต่อความสำเร็จของการพัฒนาผลิตภัณฑ์ใหม่ในกลุ่มอุตสาหกรรมอาหารของสภาอุตสาหกรรมแห่งประเทศไทย |
Other Titles: | Factors Influencing New Product Development Success in Food Processing Industry Registered in the Federation of Thai Industries. |
Authors: | อรจันทร์ ศิริโชติ อนิวัช แก้วจำนงค์ ปวีณ โชคนุกูล |
Keywords: | อาหาร -- การควบคุมคุณภาพ อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ อุตสาหกรรมอาหาร -- วิจัย |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (บธ.ม.(การจัดการธุรกิจ)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2555. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2933 |
Appears in Collections: | Theses
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|