TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3190
|
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์เส้นก๋วยเตี๋ยวจากแป้งข้าวกล้องงอกจากข้าวสังข์หยดเสริมไข่ขาว |
Other Titles: | Development of Sang Yod germinated brown rice noodles substituted with egg white. |
Authors: | ถาวร จันทโชติ |
Keywords: | ก๋วยเตี๋ยว ผลิตภัณฑ์ข้าว ข้าวสังข์หยด -- การแปรรูป |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3190 |
Appears in Collections: | Research
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|