DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3190

Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์เส้นก๋วยเตี๋ยวจากแป้งข้าวกล้องงอกจากข้าวสังข์หยดเสริมไข่ขาว
Other Titles: Development of Sang Yod germinated brown rice noodles substituted with egg white.
Authors: ถาวร จันทโชติ
Keywords: ก๋วยเตี๋ยว
ผลิตภัณฑ์ข้าว
ข้าวสังข์หยด -- การแปรรูป
Issue Date: 2013
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3190
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ถาวร จันทโชติ 00193863.pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback