TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3248
|
Title: | ระยะเวลาการเก็บเกี่ยวและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของเงาะนอกฤดูกาลพันธุ์โรงเรียนใน จ.นครศรีธรรมราช |
Other Titles: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการวิจัยเรื่อง ระยะเวลาการเก็บเกี่ยวและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของเงาะนอกฤดูกาลพันธุ์โรงเรียนใน จ.นครศรีธรรมราช Effect of Harvesting Period and Edible Coating on Posthaevest Quality and Storage Life on Off-season Rambutan cv. Rongrian in NaKhonSriThammarat, Thailand. |
Authors: | สมัคร แก้วสุกแสง พีรพงค์ แสงวนางกูล |
Keywords: | ผลิตผลเกษตร -- การเก็บและรักษา เงาะ -- การเก็บและรักษา สารเคลือบบริโภคได้ |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3248 |
Appears in Collections: | Research
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|