DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3248

Title: ระยะเวลาการเก็บเกี่ยวและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของเงาะนอกฤดูกาลพันธุ์โรงเรียนใน จ.นครศรีธรรมราช
Other Titles: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการวิจัยเรื่อง ระยะเวลาการเก็บเกี่ยวและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของเงาะนอกฤดูกาลพันธุ์โรงเรียนใน จ.นครศรีธรรมราช
Effect of Harvesting Period and Edible Coating on Posthaevest Quality and Storage Life on Off-season Rambutan cv. Rongrian in NaKhonSriThammarat, Thailand.
Authors: สมัคร แก้วสุกแสง
พีรพงค์ แสงวนางกูล
Keywords: ผลิตผลเกษตร -- การเก็บและรักษา
เงาะ -- การเก็บและรักษา
สารเคลือบบริโภคได้
Issue Date: 2014
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3248
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
สมัคร แก้วสุกแสง 00194855.pdf7.43 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback