DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3252

Title: การผลิตและศึกษาคุณลักษณะของแป้ง ใยอาหาร และรีซิสแทนต์สตาร์ชจากวัสดุเศษเหลือจากการแปรรูปกล้วยไข่และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ไอศกรีมนมสด
Other Titles: Production and characterization of flour, dietary fiber and resistant starch from Kluay Khai processing waste and their application in milk ice-cream.
Authors: สุชาติ สุขสถิตย์
ผุสดี ตังวัชรินทร์
วราภรณ์ เพชรแก้ว
กาญจนา ปานทอง
Keywords: กล้วย -- วิจัย
Issue Date: 2014
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3252
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
สุชาติ สุขสถิตย์ 00193867.pdf9.84 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback