DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3255

Title: ปัจจัยที่มีผลต่อสมบัติทางเคมีและชีวภาพของผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้า
Other Titles: รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ปัจจัยที่มีผลต่อสมบัติทางเคมีและชีวภาพของผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้า
Factors influencing chemical and biological properties of Pla-duk-ra.
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์
ปาจรีย์ เรืองกลับ
สุทธิรักษ์ เพชรรัตน์
Keywords: ปลาดุกร้า -- วิจัย
อาหาร -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2013
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3255
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
อมรรัตน์ ถนนแก้ว 00193902.pdf3.65 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback