DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3285

Title: ผลของแบคทีเรียแลกติกชนิดต่างๆ ในอาหาร ต่อการเจริญเติบโตประสิทธิภาพการใช้สารอาหารและความต้านทานโรคในปลาดุกลูกผสม
Other Titles: Effect of Various Lactic Acid Bacteria Supplements on Growht Performances, Nutrients Utilization Efficiency and Disease Resistance in Hybrid Catfish.
Authors: สุภฎา คีรีรัฐนิคม
Keywords: ปลาดุก -- อาหาร
อาหารสัตว์
แบคทีเรียกรดแล็กติก
Issue Date: 2015
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3285
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
สุภฎา คีรีรัฐนิคม 00196286.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback