TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Research >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3285
|
Title: | ผลของแบคทีเรียแลกติกชนิดต่างๆ ในอาหาร ต่อการเจริญเติบโตประสิทธิภาพการใช้สารอาหารและความต้านทานโรคในปลาดุกลูกผสม |
Other Titles: | Effect of Various Lactic Acid Bacteria Supplements on Growht Performances, Nutrients Utilization Efficiency and Disease Resistance in Hybrid Catfish. |
Authors: | สุภฎา คีรีรัฐนิคม |
Keywords: | ปลาดุก -- อาหาร อาหารสัตว์ แบคทีเรียกรดแล็กติก |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3285 |
Appears in Collections: | Research
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|