TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3309
|
Title: | ผลของไคโตซานจากเปลือกกุ้งต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของปลากะพงขาว (Lates calcarifer) ระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ |
Other Titles: | Effect of Chitosan from Shrimp Shell on Quality Changes of Giant Perch (Lates calcarifer) during Cold Storage. รายงานการวิจัย ผลของไคโตซานจากเปลือกกุ้งต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของปลากะพงขาว (Lates calcarifer) ระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ |
Authors: | วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์ |
Keywords: | เนื้อปลากะพงขาว -- การเก็บและรักษา ปลากะพงขาว -- วิจัย ไคโตแซน ปลาแช่แข็ง |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3309 |
Appears in Collections: | Research
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|