DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3309

Title: ผลของไคโตซานจากเปลือกกุ้งต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของปลากะพงขาว (Lates calcarifer) ระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ
Other Titles: Effect of Chitosan from Shrimp Shell on Quality Changes of Giant Perch (Lates calcarifer) during Cold Storage.
รายงานการวิจัย ผลของไคโตซานจากเปลือกกุ้งต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของปลากะพงขาว (Lates calcarifer) ระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ
Authors: วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์
Keywords: เนื้อปลากะพงขาว -- การเก็บและรักษา
ปลากะพงขาว -- วิจัย
ไคโตแซน
ปลาแช่แข็ง
Issue Date: 2014
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3309
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์ 00178737.pdf30.78 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback