TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3320
|
Title: | ผลของระยะเวลาในการทำให้หนังพองตัวต่อคุณลักษณะและสมบัติของเจลของเจลาตินจากหนังปลากราย |
Other Titles: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ ประจำปีงบประมาณ 2559 ผลของระยะเวลาในการทำให้หนังพองตัวต่อคุณลักษณะและสมบัติของเจลของเจลาตินจากหนังปลากราย Effect of Swelling Time on Characteristics and Gel Properties of Gelatin from Clown Featherback (Chitala ornata) Skin |
Authors: | พณัฐ กิตติพัฒนบวร Phanat Kittiphattanabawon |
Keywords: | โปรตีน -- การวิเคราะห์ โปรตีน -- วิจัย เจลาติน -- การวิเคราะห์ Proteins -- Analysis Gelatin Gelatin -- Analysis |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3320 |
Appears in Collections: | Research
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|