TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/338
|
Title: | ประโยชน์ของแบคทีเรียกรดแลคติกในการถนอมอาหารประเภทเนื้อสัตว์ |
Authors: | บุษกร อุตรภิชาติ |
Keywords: | กรดแล็กติก อาหาร -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2006 |
Citation: | วารสารวิทยาศาสตร์ทักษิณ. ปีที่3, ฉบับที่ 2 (ก.ค - ธ.ค.2549), หน้า 24-29 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/338 |
ISSN: | 1686-6843 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|