DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/338

Title: ประโยชน์ของแบคทีเรียกรดแลคติกในการถนอมอาหารประเภทเนื้อสัตว์
Authors: บุษกร อุตรภิชาติ
Keywords: กรดแล็กติก
อาหาร -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2006
Citation: วารสารวิทยาศาสตร์ทักษิณ. ปีที่3, ฉบับที่ 2 (ก.ค - ธ.ค.2549), หน้า 24-29
URI: http://hdl.handle.net/123456789/338
ISSN: 1686-6843
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
article 3.pdf424.22 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback