DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Technology and Community Development >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3390

Title: การเปรียบเทียบสมรรถภาพการผลิต คุณภาพซาก คุณภาพเนื้อและการยอมรับของผู้บริโภคต่อไก่แดงสุราษฎร์ธานี และไก่คอล่อนที่เลี้ยงในการผลิตเชิงพาณิชย์และการเสริมเนื้อในเมล็ดยางพาราทดแทนกากถั่วเหลืองในสูตรอาหาร
Authors: อาภรณ์ ส่งแสง
กำชัย ตันติกาพงศ์
รัทลดา สมพงษ์
ทวีศิลป์ จีนด้วง
Keywords: ไก่พื้นเมือง -- อาหาร
ไก่พื้นเมือง -- การเลี้ยง
ไก่ -- การเลี้ยง -- ไทย (ภาคใต้)
ไก่คอล่อน
ไก่แดงสุราษฎร์ธานี
Issue Date: 2017
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3390
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Aporn Songsang 00202771.pdf3.37 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback