TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Research >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/644
|
Title: | รายงานวิจัยเรื่องการคัดเลือกแบคทีเรียแลคติคจากอาหารปลาหมักพื้นเมืองไทย ซึ่งสามารถยับยั้งการเจริญแบคทีเรียก่อโรคทางเดินอาหารบางชนิด |
Other Titles: | Selection of Some Food Pathogen - Inhibiting Lactic Acid Bacteria from Thai Fermented Fish |
Authors: | บุษกร อุตรภิชาติ มาณี แก้วชนิด |
Keywords: | แบคทีเรีย -- วิจัย โรคเกิดจากแบคทีเรีย |
Issue Date: | 1999 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/644 |
Appears in Collections: | Research
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|