DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Research >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/644

Title: รายงานวิจัยเรื่องการคัดเลือกแบคทีเรียแลคติคจากอาหารปลาหมักพื้นเมืองไทย ซึ่งสามารถยับยั้งการเจริญแบคทีเรียก่อโรคทางเดินอาหารบางชนิด
Other Titles: Selection of Some Food Pathogen - Inhibiting Lactic Acid Bacteria from Thai Fermented Fish
Authors: บุษกร อุตรภิชาติ
มาณี แก้วชนิด
Keywords: แบคทีเรีย -- วิจัย
โรคเกิดจากแบคทีเรีย
Issue Date: 1999
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://hdl.handle.net/123456789/644
Appears in Collections:Research

Files in This Item:

File Description SizeFormat
33623.pdf4.71 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback