DSpace About DSpace Software
 

TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1611

Title: ผลของสภาวะการหมักน้ำตาลโตนดที่มีต่อปริมาณเมทานอลและอะซิทัลดีไฮด์ในสุรากลั่น
Other Titles: fect of palm sugar sap fermentating conditions on methanol and acetaldehyde contents in distilled spirit.
Authors: ศิริพร จันทรคีรี
Keywords: เม็ธทานอล
น้ำตาลโตนด
อะซิตัลดีไฮด์
Issue Date: 2009
Citation: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 11, ฉบับที่3 (ต.ค.2551-ม.ค.2552), หน้า 50-67
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1611
ISSN: 0859-9807
Appears in Collections:Articles

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ศิริพร จันทรคีรี.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback