TSU Knowleadge Bank >
Faculty / Faculty Establishment Project >
Faculty Of Science >
Articles >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1611
|
Title: | ผลของสภาวะการหมักน้ำตาลโตนดที่มีต่อปริมาณเมทานอลและอะซิทัลดีไฮด์ในสุรากลั่น |
Other Titles: | fect of palm sugar sap fermentating conditions on methanol and acetaldehyde contents in distilled spirit. |
Authors: | ศิริพร จันทรคีรี |
Keywords: | เม็ธทานอล น้ำตาลโตนด อะซิตัลดีไฮด์ |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ. ปีที่ 11, ฉบับที่3 (ต.ค.2551-ม.ค.2552), หน้า 50-67 |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1611 |
ISSN: | 0859-9807 |
Appears in Collections: | Articles
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|